engleski
instagram
youtube
facebook
mail
szrarsenov@gmail.com
phone
+381 21 2100 221
Stamparija Arsenov
 

 

 

 
 

 

 

 

Arsenov vesti

Ambalaža Arsenov

Arsenov video

Ambalaža Arsenov je osnovana pre više od jedne decenije. Danas mi smo vodeća firma u oblasti proizvodnje kartonske ambalaže i ambalaže od raznih vrsta papira, sa sedištem u Novom Sadu. Upoznajte se našim procesom proizvodnje i načinom rada kroz ovaj video koji smo pripremili za vas.

Proizvodni pogon Arsenov

ambalaza od kartona dizajn

Studenti Master studija Departmana za grafičko inženjerstvo i dizajn, su imali priliku da se u okviru poseta proizvodnim pogonima za izradu ambalaže posete i firmu "Arsenov ambalaža" i bolje se upoznaju sa proizvodnim delatnostima firme u oblasti izrade alata za ambalažu, kao i izrade kartonske ambalaže od različitih vrsta materijala.

Proizvodnja alata za sečenje

dostava alata brzom postom

Ambalaža Arsenov proizvodi alate za sečenje za sve vrste ambalaže koji seku papir, karton, valovitu lepenku, kožu i slično. Nudimo vam mogućnost slanja alata brzom poštom.

Mreža za ambalažu

mreza za  ambalazu

Mreža za ambalažu koju izradimo za vas se čuva u našoj arhivi kako biste u svakom momentu mogli poručiti potrebne količine. Ako se odlučite da pređete na serijsku proizvodnju svoju mrežu možete dobiti ili kod nas izraditi alat za štancovanje.

Galerija proizvoda

Arsenov ambalaza
ambalaza od viseslojnih kartona
ambalaza od viseslojnih kartona i tripleksa
gajbice
kasirana ambalaza
konditorske kutije
ambalaza malih serija
kutije za vino
ambalaza malih serija
Arsenov ambalaza
Ambalaža po
Vašoj želji
procenti

Ambalaža Arsenov vam nudi mogućnost da zajednički napravimo unikatan dizajn pakovanja i da izradimo uzorak u smislu mogućnosti da u realnim okolnostima testirate svoj proizvod, uočite moguće promene kod izbora materijala za ambalažu i u proizvodnji dobijete krajni proizvod koji zadovoljava sve vaše potrebe.

logo partneri
logo partneri
logo partneri
logo partneri
logo partneri
logo partneri
All rights reserved © Arsenov ambalaza
Dizajn Studio Digital , Novi Sad