Proizvodnja ambalaže i projektovanje i izrada alata za ambalažu          SerbiaEnglish

Imate pitanja? Pozovite nas na +381 21 503 972

Jednostavno i savršeno

Naš rad je potpuno prilagodljiv Vašim potrebama

 • izrada alata

  Read more

  izrada alata

  Izrađujemo alate za štancovanje od najboljih materijala.

 • Projektovanje ambalaže

  Read more

  Projektovanje ambalaže

  Projektovanje ambalaže

 • Gotovi proizvodi

  Read more

  Gotovi proizvodi

  Svi nasi proizvodi

Izaberite sami usluge koje Vama odgovaraju.

Naša proizvodnja

Način proizvodnje

 • Alati za kutije. Ambalaža Arsenov proizvodi alate za sečenje za sve vste ambalaže koji seku papir, karton, valovitu lepenku, kožu i sl. Alati za sečenje amblaže mogu biti izrađeni po vašim zahtevima i idejnom rešenju uz pomoć specijalizovanog softvera sa ugrađenom u bazom dizajna i oblika ambalaže.
 • Dizajn ambalaže. U našem zajedničkom procesu dizajniramo ambalažu, koja će biti efikasna i praktična, a ujedno i privlačna za kupca. Vaše pakovanje je vitalni deo vašeg brenda, vašeg procesa proizvodnje i vaš finansijski uspeh.
 • Mreža i uzorak. Kreativna rešenja za pakovanje se lakše prodaju ako imate profesionalni izgled uzoraka koji će vam pomoći u donošenju konačne odluke o izboru ideje za pakovanje. Naš softver u svojoj bazi podataka sadrži preko 50.000 mreža za ambalažu koje se mogu vrlo lako prilagoditi vašem proizvodu.
 • Štancovanje. Naša tehnologija je dizajnirana da pruži mogućnosti koje će vam koristiti na više načina: od sečenja svih vrsta papira i kartona i precizno štancovanje odštampane ambalaže i kaširanje. Ukoliko kod nas radite štancovanje, na alate dobijate doživotnu garanciju.
 • Kaširanje.
 • Lepljenje.
 • Isporuke. Vršimo isporuku putem kurirske službe.

Arsenov video

Zašto izabratiarsenov ambalažu

Ambalaža Arsenov se bavi proizvodnjom svih vrsta kartonske ambalaže. Bavimo se proizvodnjom alata za ambalažu, izradom ploča, striptizeta i 3d klišea, kaširanjem, štancovanjem ambalaže, dizajnom i unikatnom proizvodnjom.

Ambalaža Arsenov je osnovana pre više od jedne decenije. Danas mi smo vodeća firma u oblasti proizvodnje kartonske ambalaže i ambalaže od raznih vrsta papira, sa sedištem u Novom Sadu.

Ambalaža Arsenov koristi najkvalitetniju vrstu noževa od firme Martin Miler iz Austrije za savijanje i perforisanje alata. Za izradu alata koristi se šper finske breze, lepljen vodootpornim lepkom u 17 slojeva. Ovako lepljen šper od finske breze je najkvalitetniji i obezbeđuje dugotrajnost alata.

Po definiciji, naša rešenja za ambalažu su specijalno prilagođeni da zadovolje zahteve kupaca. Za nas, nije ništa čudnog da je - Vaš proizvod poseban i unikatan - i to zaslužuje posebnu ambalažu.

Na kompletnoj analizi vaših potreba za ambalažom radi veliki tim ljudi. U ovom kreativnom okruženju radimo zajedno kroz svaki aspekt vašeg pakovanja u cilju pronalaženja savršenog rešenja.

Konstantnom podrškom dovodimo Vašu ideju do savršene ambalaže koju Vaš proizvod zaslužuje.

Temelj našeg rada je jednostavna ideja. Bolji pristup korisniku – bolji pristup biznisu. Bolji pristup korisniku se može postići sam kroz iskustvo koje smo stekli u poslednje dve decenije intenzivnog rada i usavršavanja. To je suština našeg pristupa – iz osnovne ideje i vrste usluga korisnika ambalažu formirati u koristan i funkcionalan proizvod. Inovativnost i ulaganje u bolju i efikasniju proizvodnju je naša vizija za budućnost.

Bibliotekamreža

Našereference

 • Ayna cosmetics

 • Neoplanta

 • Coca - Cola

 • Štamparija Stojkov

 • Ayna cosmetics je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom kozmetičkih preparata za negu kože. Arsenov Ambalaža je uradila dizajn za 7 kutija njihove premium kolekcije za negu lica. Uradili smo alate za štancovanje, serijsku proizvodnju kutija i štancovanje.

 • Sa Neoplantom, Industrijom mesa iz Novog Sada imamo dugogodišnju saranju. Izrađujemo sve vrste kutija za njihove proizvode.

 • Za Coca-Colu Arsenov Ambalaža je radila sve gift boxove uz izradu alata za kutije i štancovanje serijske proizvodnje.

 • Štamparija Stojkov iz Novog Sada su naši dugogodišnji partneri i prijatelji. Saradnja sa njima se zasniva na izradi alata za ambalažu i druge vrste promo materijala, fascikle raznih oblika itd.

Izaberite idealnuambalažu

Šta su rekli zadovoljniklijenti

 • Ayna cosmetics
  Ayna Cosmetics

  Izuzetno mi je drago što smo u svom razvojnom putu ka premium proizvodu došli do Arsenov Ambalaže. Vrlo brzo i jednostavno smo se sporazumeli što je dovelo do obostranog zadovoljstva i predivnih kutija za naše proizvode. Sa takvim kutijama, naši proizvodi su doživeli veliko divljenje kod korisnika i pozitivnih komentara, što nam je bio osnovni cilj. U Arsenov Ambalaži su svi izuzetno profesionalni, posao se uradi bez čekanja i izgovora. Prezadovoljni smo sa njima i nadam se da ćemo još dugo zajedno sarađivati.

 • nsPress Novi Sad
  nsPress

  Sa Arsenov Ambalažom gajimo dugogodišnju saradnju koja je rezultat obostranog zadovoljstva, što našeg, ali takođe i krajnjih korisnika i naših klijenata. Sarađujemo sa njima na raznim nivoima usluge koju Arsenov Ambalaža nudi, a koja je izuzetno raznovrsna i fleksibilna. Prezadovoljni smo kvalitetom koji pruža Arsenov Ambalaža.

 • PIN computers
  PIN Computers

  Izuzetno lepu saradnju smo imali sa Arsenov Ambalažom. Brz, kvalitetan, pošten i vredan tim ljudi. Osvojili su nas kao korisnike.

 • Foto OKO štamparija
  Foto OKO štamparija

  Arsenov Ambalažu čini jedan kreativan, vredan i kvalitetan tim ljudi. Volimo sa njima da sarađujemo još od prvih dana kad je počeo naš zajednički posao. Uživamo u radu sa njima.

 • Ns Plakat
  NS Plakat

  Stručniji i kvalitetniji rad iz oblasti pravljenja alata za štancovanje ne postoji na ovim prostorima. Izuzetna nam je čast da sarađujemo sa njima.

Imate za naspitanja?

Imate proizvod, a treba vam ambalaža? Želite mrežu za kutije ili samo alat? Slobodno nas kontaktirajte putem email-a

szrarsenov@gmail.com

ili telefonom

+381 21 503 972

NašeNovosti

Komentari

0

03 maj 2015

Die cut mold design and sample

Sample and small amount of production

Creative packaging solutions are easier to sell if you have professional sample look, which will help you in making final decision when it comes to choose final idea for packaging. Difference between unique packaging and serial production should be imperceptible, but with the same quality. Today, marketing experts, expect to see packaging even when it is still in sampling phase. Packaging idea have to be visual and tangible, realized with first sample. Arsenov packaging ...

Pročitajte detaljnije

Komentari

17

03 maj 2015

Packaging design

As user, when it comes to making decision to buy or not to buy product, you are often left on your own. Sometimes only help that you will get is packaging design. Packaging is sometimes the only way to choose product, not because it is attractive, or have a lot of information on it, but also because of its weight, easy opening and recycling.

We create positive experience

Certainly, customer behaviour adjustment  is not the only thing that you have ...

Pročitajte detaljnije

Komentari

15

03 maj 2015

Die boards

Arsenov packaging produce die boards for cutting all kinds of packaging, that cuts paper, cardboard, leather, corrugated cardboard etc.

Die boards for cutting packaging can be made according to your requirements, with help of specialized software, that have installed design base and packaging form. One die boards can be repeted several times, with the help of innovative technology for cutting boards with precise CNC router.

Arsenov packaging uses the most quality sort of knives, that are produced in Austria in ...

Pročitajte detaljnije

Komentari

0

09 jun 2014

Mreza i uzorak

Kreativna rešenja za pakovanje se lakše prodaju ako imate profesionalni izgled uzoraka koji će vam pomoći u donošenju konačne odluke o izboru ideje za pakovanje. Razlike između unikatnih izrada ambalaže i serijske proizvodnju treba da bude neprimetne, a kvalitet identičan. Danas marketinški stručnjaci očekuju da vide ambalažu čak u fazi uzorkovanja. Ideja za ambalažu mora postati vizuelna i opipljiva, realizovana već sa prvi uzorkom. Ambalaža Arsenov svojim klijentima omogućava sečenje unikatnog primerka ambalaže. Naši stručnjaci će na specijalizovanom softveru napraviti ...

Pročitajte detaljnije

Komentari

16

09 jun 2014

Alat za stancovanje

Ambalaža Arsenov  proizvodi alate za sečenje za sve vste ambalaže koji seku papir, karton, valovitu lepenku, kožu i sl.

Alati za sečenje amblaže mogu biti izrađeni po vašim zahtevima i idejnom rešenju ili mogu biti kreirani kod nas uz pomoću našeg dizajnerskog tima, a uz pomoć specijalizovanog softvera sa ugrađenom u bazom dizajna i oblika ambalaže. Jedan alat se može ponoviti nekoliko puta zahvaljujući inovativnoj tehnologiji za sečenje daske sa preciznim CNC ruterom.

Ambalaža Arsenov koristi najkvalitetniju vrstu noževa ...

Pročitajte detaljnije

Komentari

0

02 jun 2014

Dizajn ambalaze

Kao potrošač često ste prepušteni sami sebi prilikom donošenja odluke da se kupi određeni proizvod. Ponekad jedinu pomoći koju dobijete je sam dizajn ambalaže i pakovanje proizvoda.

Sama ambalaža može biti jedini način da izaberete proizvod, ne samo zato što je atraktivna, što ima dosta informacija na pakovanju, već i po svojoj težini, jednostavnosti prilikom otvaranja i recikliranja.

Kreiramo pozitivno iskustvo

Naravno, prilagođavanje ponašanja potrošača nije jedina stvar koju morate uzeti u obzir kada dizajnirate svoju ambalažu. Specifični zahtevi vaših ...

Pročitajte detaljnije